76.jpg

Restaurant

"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966

In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon,  nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld. 

 

Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.

 

Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Salle de restaurant la ferronnière bouillon
 

Onze menu's

Afhaalmenu aan 30 euro per persoon. , op aanvraag 48 uur van tevoren van donderdag tot zondag.

Menu van de dag 39 € per persoon. elke dag op aanvraag

Ontdekkingsmenu (donderdag tot zaterdag)

Onze lunch

 

2-gangen lunch aan 30 euro (voor-hoofdgerecht), enkel geserveerd op donderdag en vrijdag
3-gangen lunch aan 35 euro. (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert), elke lunch geserveerd.

3 oesters sjalotten, groene appelemulsie
of
6 Huîtres Creuses " Bretonnse" en garnitures (+5€)    

 of

Couscous van rivierkreeft, emulsie van groene selderij

of

Gemarineerde beekzalmfilet, haringstijl, bonensalade en verse tomaten (4-12)

**

Vangst van de dag geroosterd op de huid, pasta “al sepia”, calamares en schaaldieren
bouillabaisse-sap (2-4-1-13)

Of

Koekoekspootfricassee “Elevage des Beaux Chênes”

Peulvruchten, zomercantharellen, dragonjus.

Of

Door ons licht gepekelde biggenfilet, gekookt in een kruidenkorst

Grenaille aardappelen (1)

**

Rijstgriesmeel, in witte wijn gepocheerde abrikozen, emulsie van moerasspirea en gegrilde amandelen, chocolade-honingroomijs (12-5)

Of

Amandelen met bosbessen, kwarksorbet  (5-7-1)

of

Chocolade fondant, kersen gemarineerd in jeneverbes (12-1)

Ontdekkingsmenu

 

Menu aan 58€.
Geserveerd voor lunch en diner

Krabsalade, boekweitpannenkoek, avocado en pomelo (1-12-2)

**

Sint-jakobsschelpen en mosselen met zomercantharellen
courgette spaghettini met marjolein (2-13-1)

**

Koekoek opperste “Elevage des Beaux Chênes” gemarineerd met fijne kruiden,
venkel en sinaasappel (7-12)

Of

Op de huid gegaarde zeebrasemfilet, pasta “al sepia” inktvis en schaaldieren
bouillabaisse-sap (2-4-1-13)

**

Assortiment kaas
(+10 euro ipv dessert en 15€ naast dessert)

Of

Millefeuille van rood fruit, Grand-Marnier sabayon, witte koffie-ijs.
(1.3-7-12)

Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.

Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.

Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

Véranda et bar la ferronnière bouillon ardenne belge

Een cocktail met uitzicht op het kasteel

Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.  

Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.  

Voor het welzijn  van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd! 

Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.

Zondagavond en maandag: gesloten.

prijzen

Frisdranken

vanaf 3 €

Wijnen

vanaf 15 €

Aperitief

vanaf 7 €

Onze formules

restaurant gastronomique la ferronnière ardenne belge

Gastronomisch uitje 1 nacht

Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu
     

* Menu geserveerd exclusief dranken

Vanaf :

120 € / pers.

Restaurant

Gastronomisch uitje 2 nachten

Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond

  • 2 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

220 € / pers.

escapade gourmande formule hôtel restaurant bouillon charme

Gastronomisch uitje 3 nachten

Het hele jaar

  • 3 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • 2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst

  • het 4-gangen jubileummenu*

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

320 € / pers.

4.jpg

Openingstijden van het restaurant

Gezien de energiestoot en het gebrek aan medewerkers,
vanaf oktober, behalve weekend voor de lunch, wij nemen alleen reserveringen van minimaal 10 personen aan.

 

Lunch: van 12.00 tot 13.00 uur van donderdag 12.00 uur tot zondag 12.00 uur

S' Avonds: van 18.30 tot 20.00 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.

(behalve op feestdagen)
 

Gesloten 
van 28/11 tot en met 8/12.

Gesloten van zondagavond tot en met dinsdagmiddag uitgezonderd feestdagen ​

Telefoon: + 32 61 23 07 50