Restaurant
"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966
In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon, nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld.
Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.
Mis dus zeker het wildseizoen niet !
Onze menu's
Omdat de chef-kok alleen in de keuken is, is het sterk aanbevolen om uw tafel te reserveren.
Dagmenu 42€per persoon. Dinsdag tot en met vrijdag.
Ontdekkingsmenu 68€ is op donderdag beschikbaar op reservering
Zaterdag winterperiode enkel het ontdekkingsmenu
Zondag mogelijk op reservatie
Onze lunch is geldig van vrijdag tot en met zondag.
Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.
Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.
Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro
Een cocktail met uitzicht op het kasteel
Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.
Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.
Voor het welzijn van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd!
Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.
In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.
Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.
Zondagavond en maandag: gesloten.
prijzen
Frisdranken
vanaf 3 €
Wijnen
vanaf 15 €
Aperitief
vanaf 7 €
Onze formules
Gastronomisch uitje 2 nachten
Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond
-
2 nachten in een tweepersoonskamer
-
ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten
-
het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.
-
het 4-gangen ontdekkingsmenu
* Menu geserveerd exclusief dranken.
Vanaf :
250 € / pers.
Openingstijden restaurant
We veranderen onze uren
Lunch: van 12u tot 13u van vrijdagmiddag tot zondagmiddag
's Avonds: van 18.30 uur tot 20 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.
tijdens de zomer (behalve feestdagen)
open 25/12
Op dit moment werken we als een klein team,
Wij nemen alleen reserveringen aan.
Doordeweeks: 4-gangen dagmenu.
Telefoon: + 32 61 23 07 50