top of page
76.jpg

Restaurant

"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966

In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon,  nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld. 

 

Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.

 

Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Salle de restaurant la ferronnière bouillon
Menus

Onze menu's

Afhaalmenu aan 35 euro per persoon. ,3 Gagen 
op aanvraag 48 uur van tevoren van donderdag tot zondag.

Menu van de dag 39 € per persoon. elke dag op aanvraag

Ontdekkingsmenu (donderdag tot zaterdag)

Lunchkaart

 

3 gangen aan 35 euro (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)
2 gangen aan 30 euro (voor-hoofdgerecht of hoofdgerecht-dessert)

elke lunch geserveerd

3 oesters, crème van sjalotten, groene appelemulsie (13-7-12)

of

  De 6 “Bretonse” oesters en hun garnituren (+€5)

 of

Velouté van eekhoorntjesbrood, gekonfijte varkenswang met kruiden, knoflooktoast (1-7)

of

Patrijsmousse, ingelegde cantharelpaddestoelen, in blokjes gesneden vijgen
witlof gemarineerd in walnotenolie (7-12-8)

**

Op de huid geroosterde vangst van de dag, risotto van bospaddenstoelen, gerijpte parmezaan
witlof en butternut (4-7-3)

of

Eend opperste, rode biet crème met oranjebloesem,
knolgroenten en beboterde noedels. (1-7) toeslag van 3 euro.

of

Stoofpotje van wild zwijn met kruiden en herfstgarnituren (1-3-7-12)

**

Peer “Belle Hélène” (1-7-8)

of

Appelcrumble, druiven en zijn ijs (3-1-7)

of

Chocolade fondant, kastanje hart (3-1-7-8)

Ontdekkingsmenu 

 

 65€.
Geserveerd voor lunch en diner

geldig februari-maart

Krab chartreuse, groene asperges
haringa kaviaar

**

Warme en koude sint-jakobsschelpen
aardappelpuree met truffels en parmezaan 

**

Knorretje in een korstje, tatin van witlof
vijgen

of
Op de huid gekookte roodbaarsfilet, tapioca met fijne kruiden
en gevulde mosselen

**

Drijvend eiland met minestrone van munt en exotisch fruit
chocolade-honingijs

Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.

Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.

Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

Véranda et bar la ferronnière bouillon ardenne belge

Een cocktail met uitzicht op het kasteel

Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.  

Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.  

Voor het welzijn  van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd! 

Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.

Zondagavond en maandag: gesloten.

prijzen

Frisdranken

vanaf 3 €

Wijnen

vanaf 15 €

Aperitief

vanaf 7 €

Onze formules

restaurant gastronomique la ferronnière ardenne belge

Gastronomisch uitje 1 nacht

Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu
     

* Menu geserveerd exclusief dranken

Vanaf :

120 € / pers.

Restaurant

Gastronomisch uitje 2 nachten

Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond

  • 2 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

220 € / pers.

escapade gourmande formule hôtel restaurant bouillon charme

Gastronomisch uitje 3 nachten

Het hele jaar

  • 3 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • 2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst

  • het 4-gangen jubileummenu*

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

320 € / pers.

4.jpg

Openingstijden van het restaurant

Gezien de energiestoot en het gebrek aan medewerkers,
vanaf oktober, behalve weekend voor de lunch, wij nemen alleen reserveringen van minimaal 8 personen aan.

open vrijdag, zaterdag en zondagmiddag.
 

Lunch: van 12.00 tot 13.00 uur van donderdag 12.00 uur tot zondag 12.00 uur

S' Avonds: van 18.30 tot 20.00 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.

(behalve op feestdagen)

 

Gesloten 
van 28/11 tot en met 8/12.

Gesloten van zondagavond tot en met dinsdagmiddag uitgezonderd feestdagen ​

Telefoon: + 32 61 23 07 50

bottom of page