
Restaurant
"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966
In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon, nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld.
Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.
Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Het "Covid Safe Ticket" is verplicht.

Onze menu's
Afhaalmenu aan 28 euro per persoon. , op aanvraag 48 uur van tevoren van donderdag tot zondag.
Menu van de dag 39 € per persoon. elke dag op aanvraag
Ontdekkingsmenu (donderdag tot zaterdag)
Onze lunch
2-gangen lunch aan 28 euro (voor-hoofdgerecht)
3-gangen lunch aan 35 euro. (voorgerecht dessert)
Asperges panacotta, perfect ei, pijnboompitten
(3-7-14)
Waar
Minuut gerookte forel
asperges, doperwten, muntolie
(4)
Waar
Asperges gekookt in boter, spek gepekeld met daslook
perfect kippenei
(3-7)
***
Gele kip opperste, lentegroenten
krieltjes, waterkerssaus
(7)
Of
Gegrild “Charolais” stukje rundvlees, ratatouille, eieraardappel met daslook
Of
Catch of the day, asperges, tuinbonen en zeewier
hazelnootboter mousseline saus
(4-7-3)
***
Wafel De Luik
aardbeien, rabarbercompote en moerasspirea-ijs. (1-3-7)
Of
Crème brûlée met dennenknoppen
en frambozen (1-3-7)
Waar
Chocoladetaart met ijs (1-3-7)
Of
Koffie of thee
ontdekkingsmenu
4 diensten aan 58 euro
Geserveerd van woensdag t/m zaterdag
Zeevruchten
In ceviche – gekonfijte pepers - guacamole
(2-7)
*****
Tijgergarnalen en Sot-ly-laisse
Risotto met morieljes – groene asperges
(2-7)
*****
lam
Aubergine – tomaten – courgetteblini’s
peulvruchtenragout met boerenham en jonge uitjes
(3-12)
Of
Dorade “ Koninklijk "
Filet, asperges, tuinbonen en zeewier
Mousselinesaus, hazelnootboter.
(4-7-3)
*****
Assortiment kazen van hier en elders (7)
(15€ of bovenop het dessert + 10€)
Of
Geit
In gebakken cannelloni, groene tomatenjam
(10€ bovenop het dessert)
Of
Bordeaux gecanneleerd
Frambozen en pistache ijs
(7-3-1)
Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.
Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.
Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

Een cocktail met uitzicht op het kasteel
Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.
Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.
Voor het welzijn van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd!
Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.
In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.
Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.
Zondagavond en maandag: gesloten.
prijzen
Frisdranken
vanaf 3 €
Wijnen
vanaf 15 €
Aperitief
vanaf 7 €
Onze formules


Gastronomisch uitje 1 nacht
Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond
-
1 overnachting in een tweepersoonskamer
-
ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten
-
het 4-gangen ontdekkingsmenu
* Menu geserveerd exclusief dranken
Vanaf :
120 € / pers.

Gastronomisch uitje 2 nachten
Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond
-
2 nachten in een tweepersoonskamer
-
ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten
-
het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.
-
het 4-gangen ontdekkingsmenu
* Menu geserveerd exclusief dranken.
Vanaf :
220 € / pers.

Gastronomisch uitje 3 nachten
Het hele jaar
-
3 nachten in een tweepersoonskamer
-
ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten
-
2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst
-
het 4-gangen jubileummenu*
* Menu geserveerd exclusief dranken.
Vanaf :
320 € / pers.


Openingstijden van het restaurant
Lunch: van 12.00 tot 13.00 uur van donderdag 12.00 uur tot zondag 12.00 uur
(behalve op feestdagen)
's Avonds: van 18.30 tot 20.00 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.
(behalve op feestdagen)
Gesloten van zondagavond t/m dinsdagmiddag inclusief, uitgezonderd feestdagen
open 17 en 18/04 voor de lunch
Telefoon: + 32 61 23 07 50