top of page
76.jpg

Restaurant

"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966

In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon,  nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld. 

 

Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.

 

Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Salle de restaurant la ferronnière bouillon
Menus

Onze menu's

Omdat de chef-kok alleen in de keuken is, is het sterk aanbevolen om uw tafel te reserveren.
 

Dagmenu 40€per persoon. Dinsdag tot en met vrijdag.

DEOntdekkingsmenu is op donderdag beschikbaar op reservering
Zaterdag winterperiode enkel het ontdekkingsmenu

Zondag mogelijk op reservatie
Onze lunch is geldig van vrijdag tot en met zondag.

 

Menus

Onze menu's worden alleen tijdens de lunch geserveerd

3-gangenlunch à 35 euro (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)
of 2 diensten aan 32 euro

           Panacotta van asperges, ei 63°gegaard , pijnboompitten
    rucola, parmezaan

  (3-7-14)
  of
  Minuut gerookte fore

     Salade met nieuwe aardappelen,

komkommers, mierikswortelroom en jonge spinazie

                        (4-7)                          

 of

Boeket van asperge, huisgerookte zalm
mousseline met hazelnoot boter, daslook

(4-3-7)

***

Mechelse koekoek van Ferme des beaux-chênes
asperges, morieljes, dragonsaus

(7)

Ou

Lamsbout, auberginekaviaar, artisjokken, gekonfijte paprika en kerstomaatjes

Bintjes puree met venkel

 (+5€)

Of

Gegrilde zalmsteak,bearnaise van rivierkreeftjes
bloemkool, broccolis, aardappelen

(4-7-3-12-2)

***

Cannelé Bordelais
frambozen, chocolade ijs (1-3-7)

Ou

Crème brûlée van geitenkaas of van moeraaspirea  (3-7)

ou

Zachte Chocolade gebak, aarbeien en ijs (1-3-7)

Feuillage d'automne

 

Ontdekkingsmenu aan 65 euro per persoon

Zaterdag
Donderdag en ziondag : reservatie

Carpaccio van Sint-Jacobschelpen, panacotta van asperges

(13-7)

*****

Risotto van groene asperge
langoustines met daslook

  (2-7)

*****

Lams nootjes in de bout

auberginekaviaar, gekonfijte paprika en tomaten, artisjokken

(3-12)

*****

Kaas assortiment (+10€)

Of en  dessert 15€

Of

Cannelé Bordelais

Frambozen et chocolade-ijs

 (7-3-1)

.

Elke wijziging in de menu's geldt als een aanvulling, .

Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.

Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.

Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

Véranda et bar la ferronnière bouillon ardenne belge

Een cocktail met uitzicht op het kasteel

Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.  

Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.  

Voor het welzijn  van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd! 

Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.

Zondagavond en maandag: gesloten.

prijzen

Frisdranken

vanaf 3 €

Wijnen

vanaf 15 €

Aperitief

vanaf 7 €

Onze formules

restaurant gastronomique la ferronnière ardenne belge

Gastronomisch uitje 1 nacht

Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu
     

* Menu geserveerd exclusief dranken

Vanaf :

120 € / pers.

Restaurant

Gastronomisch uitje 2 nachten

Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond

  • 2 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

220 € / pers.

escapade gourmande formule hôtel restaurant bouillon charme

Gastronomisch uitje 3 nachten

Het hele jaar

  • 3 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • 2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst

  • het 4-gangen jubileummenu*

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

320 € / pers.

4.jpg

Openingstijden restaurant


We veranderen onze uren
 

Lunch: van 12u tot 13u van vrijdagmiddag tot zondagmiddag

's Avonds: van 18.30 uur tot 20 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.

tijdens de zomer (behalve feestdagen)
 

Op dit moment werken we als een klein team,
Wij nemen alleen reserveringen aan.
Doordeweeks: 4-gangen dagmenu.

Telefoon: + 32 61 23 07 50

bottom of page