76.jpg

Restaurant

"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966

In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon,  nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld. 

 

Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.

 

Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Salle de restaurant la ferronnière bouillon

Het "Covid Safe Ticket" is verplicht.

 

Onze menu's

Afhaalmenu aan 28 euro per persoon. , op aanvraag 48 uur van tevoren van donderdag tot zondag.

Menu van de dag 38 € per persoon. elke dag op aanvraag

Ontdekkingsmenu (donderdag tot zaterdag)

Op aanvraag vooraf Patrijs geroosterd met wijnblad of onze Fazant-Brabantse stijl.

Lunchkaart

Alleen voor lunch van donderdag t/m zondag
3-gangen lunch aan 30 euro (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)
of 2 gangen (voor-hoofdgerecht) à 25 euro van donderdag tot en met vrijdag, uitgezonderd feestdagen.

 

Patrijsmousse salade met hazelnootolie

Schaafsel van rauwe ganzenlever en gemarineerde cantharellen (7-8-12)

of

Snoekcake met prei, coulis van rivierkreeften (1-7-3-4)

of

3 Oesters, émulsie van groene appel(2)

of

6 Oesters en zijn garnituren (2-12) (supl 5€)
*****

Kabeljauwfilet (4-7-3)
Wilde paddenstoelen risotto, butternutcrem
kleine zeeschelpen (supl 5€)

of

Eendenfilet, rode biet, creme met oranjebloemse
bramen gemarineerd in muskaatwijn (12-7)
of
Stoofpotje van wild zwijn met kruiden en garnituren(1-3)
  ******

   Crème brûlée Trio (7-3)

Of

       Gebak chocolade(3-1-7)
  en zijn ijs
  of
       Crumble met appel en rozijn (3-1-7)
    en zijn ijs
    of

                           Koffie, Thee of expresso en zijn zoetigheden
(7-3-1)

ontdekkingsmenu

Ontdekkingsmenu (bestellen voor 20:00)

3 diensten aan 40 euro (*)
4
  diensten aan 55 euro (voorafgegaan door sterretjes **)
de 5 diensten aan 70 euro (voraf bestellen )

* / ** Charolais beef - Oesters (13-4-7)

In tartaar- aardappelsalade- groene appel émulsie -

Harenga kaviaar.

* * * *

Sint jacobschelp (2-8)

Kastanjeroom, linzen, truffelolie
croutons van roggebrood.

* * * *

** Roggenvleugel (4-1-8-12)

Als een crumble van hazelnoot en komkommer,

Emulsie en "Gribiche" garneren.

* * * *

Reekalf (3-7-9-12)

In rode wijn gekonfijte appels, knolselderij met mierikswortel, rode kool.

of

Kabeljauw (4-7-2)

  Wilde paddenstoelenrisotto, butternutcrème,

Kleine gemarineerde schelpen.

***
Assortiment kazen van hier en elders (7)
(extra + 10 €) en naast het à la carte menu 15 €)
Of

Geit (1-7-)

Warm geserveerd, appels, peperkoek en rozemarijn

Of

Vijgen (3-7-12-8)

Vijgentaart tatin en amandelijs

Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.

Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.

Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

 

Horecamenu
Kerstavond en oudejaarsavond

Véranda et bar la ferronnière bouillon ardenne belge

Een cocktail met uitzicht op het kasteel

Onze bar grenst aan ons gastronomisch restaurant, komt direct uit op de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het kasteel van Bouillon.

Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers valt.

Let op: vanwege de Covid zijn de bars

In de week : 22h00
In het weekend : gesloten 23h00

prijzen

Frisdranken

vanaf 3 €

Wijnen

vanaf 12 €

Aperitief

vanaf 6 €

Onze formules

restaurant gastronomique la ferronnière ardenne belge

Gastronomisch uitje 1 nacht

Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu
     

* Menu geserveerd exclusief dranken

Vanaf :

120 € / pers.

Restaurant

Gastronomisch uitje 2 nachten

Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond

  • 2 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

220 € / pers.

escapade gourmande formule hôtel restaurant bouillon charme

Gastronomisch uitje 3 nachten

Het hele jaar

  • 3 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • 2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst

  • het 4-gangen jubileummenu*

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

320 € / pers.

4.jpg

Openingstijden van het restaurant

Middag: 12.00 uur tot 13.30 uur donderdag tot zondag.

(behalve feestdagen)

Avond: 18.30 uur tot 20.30 uur van dinsdagavond tot zaterdagavond

(behalve feestdagen)

Gesloten van zondagavond tot dinsdagmiddag inbegrepen.

Geslotel 9/01 tot en met 01/02

Telefoon: + 32 61 23 07 50
Vanaf 1 november wordt er gevraagd naar de covid safe.