top of page
76.jpg

Restaurant

"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966

In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon,  nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld. 

 

Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.

 

Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Restaurantzaal la ferronnière bouillon
Menus

Onze menu's

Omdat de chef-kok alleen in de keuken is, is het sterk aanbevolen om uw tafel te reserveren.
 

Dagmenu 42€per persoon. Dinsdag tot en met vrijdag.

Ontdekkingsmenu 68€ is op donderdag beschikbaar op reservering
Zaterdag winterperiode enkel het ontdekkingsmenu

Zondag mogelijk op reservatie
Onze lunch is geldig van vrijdag tot en met zondag.

 

Traiteur Menu (3 gangen )  : 30 euros p pers
 

Menus

Onze menu's worden alleen tijdens de lunch geserveerd

3- gangenlunch voor 38 euro (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)
of 2 diensten voor 34 euro

Voor groepen groter dan 6 personen vragen wij u om maximaal 2 verschillende keuzes te maken.
geopend voor lunch op vrijdag, zaterdag en zondag

 

Paling terrine met groenten, Bordeaux champignons-ijs (4-3-7)
Of
Reegebraad, aardappelen met veenbessen
Of
Forelfilet met amandelen, bloemkoolcrème

Of

6 Bretonse oesters (+€6)
**

Vangst van de dag, risotto met wilde paddenstoelen
gestoofde witlof, butternutcrème (7-4-1)
Of
Wild zwijnstoofpot met kruiden
herfstgarnituren (3-7-12)
Of
Eenden- en knolselderijparmentier, gebakken wortels.
(9-3-7)
**

Warme Herve millefeuille, peperkoek, Luikse siroop

Of
Appel-amandelbladerdeeg, amandelmelk-ijs.
Of
Appel-rozijnencrumble, whisky-walnotenijs (1-7-3)
Of
Assortiment kaas (+10€) of 15€ bovenop het dessert

 

Feuillage d'automne

 

 

 

 

25-jarig jubileummenu voor 70 euro

(geserveerd op zaterdag, donderdag en zondag op reservering)

 

De frivoliteit van de leider

**

Tartaar van bloemkool en prei
oester- en selderijsorbet

 

*****

Schaaldierenstoofpot met zee-egel botter

 

*****

Reekalf Jig
herfstgarnituren

 

*****

Herve met peperkoek
luikse sirop

of

Geroosterde vijgen met wijn en kruiden
en zijn ijs

 

Als u een assortiment kaas wilt

plus dessert €15
in plaats van dessert extra 10€

 

Voor eventuele wijzigingen in de menu's die niet vooraf zijn doorgegeven, wordt een toeslag in rekening gebracht.

Op verzoek kan het Reepje vervangen worden door een Visje.

 

Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.

Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.

Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

Veranda en bar la ferronnière bouillon ardenne belgisch

Een cocktail met uitzicht op het kasteel

Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.  

Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.  

Voor het welzijn  van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd! 

Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.

Zondagavond en maandag: gesloten.

prijzen

Frisdranken

vanaf 3 €

Wijnen

vanaf 15 €

Aperitief

vanaf 7 €

Onze formules

gastronomisch restaurant la ferronnière belgische ardennen

Gastronomisch uitje 1 nacht

Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu
     

* Menu geserveerd exclusief dranken

Vanaf :

140 € / pers.

Restaurant

Gastronomisch uitje 2 nachten

Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond

  • 2 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

250 € / pers.

gastronomisch uitje hotelformule restaurant bouillon charme

Gastronomisch uitje 3 nachten

Het hele jaar

  • 3 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • 2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst

  • het 4-gangen jubileummenu*

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

360 € / pers.

4.jpg

Openingstijden restaurant


We veranderen onze uren
 

Lunch: van 12u tot 13u van vrijdagmiddag tot zondagmiddag

's Avonds: van 18.30 uur tot 20 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.
GESLOTEN 25/11 tot 04/12

open s"avond's 10/11 et 11/11 voor de lunch

Op dit moment werken we als een klein team,
Wij nemen alleen reserveringen aan.
Doordeweeks: 4-gangen dagmenu.

Telefoon: + 32 61 23 07 50

bottom of page