top of page
76.jpg

Restaurant

"Goede keuken is de herinnering" Georges simenon 1966

In ons gastronomisch restaurant op de hoogten van Bouillon,  nodigen we u uit om, in een romantisch en gezellig interieur, te genieten van onze gastronomische keuken die vooral met streekproducten wordt samengesteld. 

 

Wim Philips, de chef-eige-naar, kookt op hedendaagse wijze. Hij laat u, op het ritme van de seizoenen, een culinaire resi maken doorheen de streek. Angelique zorgt voor uw ontvangst en uw welzijn aan tafel.

 

Mis dus zeker het wildseizoen niet !

Salle de restaurant la ferronnière bouillon
Menus

Onze menu's

Omdat de chef-kok alleen in de keuken is, is het sterk aanbevolen om uw tafel te reserveren.
 

Dagmenu 42€per persoon. Dinsdag tot en met vrijdag.

Ontdekkingsmenu 68€ is op donderdag beschikbaar op reservering
Zaterdag winterperiode enkel het ontdekkingsmenu

Zondag mogelijk op reservatie
Onze lunch is geldig van vrijdag tot en met zondag.

 

Menus

Onze menu's worden alleen tijdens de lunch geserveerd

3-gangenlunch à 38 euro (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)
of 2 diensten aan 34 euro

ook geldig op zaterdag- en zondagmiddag.

Hertekalf Rosbief
cox appel en boosbessen, linzen salad

Of

Eekhoorntjesbrood crem

Of

Patrijsmousse met ganzenkever, notjes salad

​of

6 Bretoens oesters 

**

Vis van de dag, steomp van pompoen

fijnen bonen en wild paddestoelen

Of

Eend filet, marineerde bramen met muscat wijn

rode bietencreme met oranjebloemsen

Of

Stoofpot van everzijw met kruiden

herfst garnituren

**

Millefeuille van warme Herve, luikse siroop

Of

Peer "Belle Hélène"

Of

Brownies van chocolade, kersen en ijs

 

Feuillage d'automne

 

Ontdekkingsmenu aan 68 euro per persoon

(geserveerd op zaterdag)
(donderdag en zondag op reservering)

 

Sint-jakobsschelp 
selderij- en appelremoulade, schaaldieren

 

**

Ray vleugel

Grenoble-stijl

**

 

Hertekalf

gekonfijte rode kool, eekhoorntjesbrood en gebakken wortels.

**

 

Geroosterd vijgenbladerdeeg met wijn en kruiden
chocolade-ijs

 

Als u een assortiment kaas wilt

als aanvulling op het dessert 15 €
ipv dessert extra €10

 

Elke wijziging die niet vooraf in de menu's wordt vermeld, geldt als een aanvulling

Wil serveren enkel wild uit onze bossen

Wij werken met verse producten, onze gerechten zijn onder voorbehoud. De nummers komen overeen met de lijst met allergenen.

Onze menu's worden geserveerd voor de hele tafel.

Elke wijziging in de menu's is een supplement van 10 euro

Véranda et bar la ferronnière bouillon ardenne belge

Een cocktail met uitzicht op het kasteel

Onze bar, grenzend aan ons gastronomisch restaurant, kijkt uit over de tuinen en biedt een adembenemend uitzicht op het Château fort de Bouillon.  

Kom genieten van een cocktail en geniet van het zonlicht dat door de grote erkers naar binnen valt.  

Voor het welzijn  van onze medewerkers e, onszelf hebben we de sluitings tijd van onze Bar gewijzigd! 

Doordeweeks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur.

In het weekend geopend van 12.00 uur tot 23.00 uur.

Bij sluiting kunnen we nog een laatste drankje op de kamer serveren.

Zondagavond en maandag: gesloten.

prijzen

Frisdranken

vanaf 3 €

Wijnen

vanaf 15 €

Aperitief

vanaf 7 €

Onze formules

restaurant gastronomique la ferronnière ardenne belge

Gastronomisch uitje 1 nacht

Het hele jaar donderdag tot zaterdag avond

  • 1 overnachting in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu
     

* Menu geserveerd exclusief dranken

Vanaf :

140 € / pers.

Restaurant

Gastronomisch uitje 2 nachten

Het hele jaar woensdag tot zaterdag avond

  • 2 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • het 4-gangen dagmenu dat op de avond van aankomst wordt geserveerd.

  • het 4-gangen ontdekkingsmenu

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

250 € / pers.

escapade gourmande formule hôtel restaurant bouillon charme

Gastronomisch uitje 3 nachten

Het hele jaar

  • 3 nachten in een tweepersoonskamer

  • ontbijt gemaakt met zelfgemaakte producten

  • 2 dagmenu's * 4 gangen waarvan 1 geserveerd op de avond van aankomst

  • het 4-gangen jubileummenu*

* Menu geserveerd exclusief dranken.

Vanaf :

360 € / pers.

4.jpg

Openingstijden restaurant


We veranderen onze uren
 

Lunch: van 12u tot 13u van vrijdagmiddag tot zondagmiddag

's Avonds: van 18.30 uur tot 20 uur van dinsdagavond tot en met zaterdagavond.

tijdens de zomer (behalve feestdagen)

open 25/12
 

Op dit moment werken we als een klein team,
Wij nemen alleen reserveringen aan.
Doordeweeks: 4-gangen dagmenu.

Telefoon: + 32 61 23 07 50

bottom of page